Hoe uw ontbijtmand bestellen?

×

Beste klanten,


Van 28 juni t.e.m. 14 juli gaan wij genieten van ons verlof. Er kunnen voor deze dagen dan ook geen ontbijtmanden besteld worden!

Bedankt voor uw begrip!

Opgelet voor enkele wijzigingen:

  • Gewijzigde openingsdagen particulieren: Enkel nog leveringen op vrijdag, zaterdag en zondag;
  • Gewijzigde formules en levermomenten buffetten.

  • Bestellen kan telefonisch, via mail of via het bestelformulier. Telefonisch zijn we bereikbaar van 8u tot 9u en van 19u tot 21u30. Indien we even niet kunnen opnemen, spreek gerust uw naam en nummer in. Wij bellen altijd terug! Graag ten laatste 2 dagen op voorhand bestellen. Ook vragen we bij feestdagen tijdig te bestellen om uw levering zo vlot mogelijk te laten verlopen.
  • Wij leveren uw ontbijtkorf persoonlijk aan huis. Dit kan enkel op vrijdag, zaterdag en zondag. In het weekend en op feestdagen zijn wij tot 12u beschikbaar om uw ontbijtkorf te leveren op het voor u gewenste moment.
  • De levering aan huis is gratis in de gemeenten Hasselt, Zonhoven, Heusden-Zolder, Lummen, Herk-De-Stad, Alken, Diepenbeek en Kortessem. In andere gemeenten leveren wij met veel plezier, maar dient er een vervoerskost betaald te worden. Deze prijs is op aanvraag te bekomen.
  • U kan betalen bij levering of via overschrijving. Dit wordt afgesproken bij de bestelling. Indien u via overschrijving betaalt, dient de betaling minimum drie dagen op voorhand te gebeuren met vermelding van "uw naam + datum van levering". De betaling dient te gebeuren op rekening nummer BE 39 0689 4284 8919.
  • Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Indien u binnen 2 dagen geen mail heeft ontvangen, gelieve dan uw spam-folder te controleren!
  • Geen gedoe met het terugbezorgen van manden of waarborgen! Wij leveren alles in een herbruikbare mand, die u als klant mag houden.

ontbijtmand klaar om afgeleverd te worden!

Tel: 0485/301121
Email us


* De gegevens die u verstuurt via het bestelformulier op deze pagina worden enkel gebruikt om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Na het uitvoeren van de bestelling worden deze gegevens verwijderd. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid.

De gegevens worden niet opgeslagen in een database en worden ook niet voor andere doeleinden gebruikt! Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en worden niet aan derden verkocht.

Meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid.


Bestelformulier

Gegevens Besteller

Leveringsadres

Bestelling

Bijkomende personen op de standaard 2 personen

Het Kadootje Comm V
De Stockheimlaan 9
3500 Hasselt
Gsm: 0485/301121

rekening nr: BE 39 0689 4284 8919

Powered by jqueryform.com